6974043978,6979762052 Κύθνος, Κυκλάδων info@melissenia.gr
hero image

Η ΜΕΛΙΣΣΕΝΙΑ 
Μελισσοκομικό Εργαστήριο Κύθνος


 

Η Μελισσένια είναι το πρώτο μελισσοκομικό εργαστήριο στην Κύθνο και αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της μελισσοκομίας, με αγάπη και αφοσίωση, εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας προϊόντα μελιού υψηλής ποιότητας. 

Έχοντας ως κινητήρια δύναμη την αγάπη για την φύση και την μελισσοκομία, δουλεύουμε ακατάπαυστα και προσπαθούμε διαρκώς ώστε να σας προσφέρουμε θρεπτικό και αγνό μέλι με πλούσια βελούδινη γεύση, καθώς και διάφορα άλλα μελισσοκομικά προϊόντα.

Στην παραγωγική διαδικασία, εκτός από το θυμαρίσιο μέλι, το βασιλικό πολτό και την γύρη, προστέθηκαν προϊόντα, όπως γλυκά του κουταλιού, παστέλια, λικέρ, μαρμελάδες καθώς και παραδοσιακά λαμπριάτικα αλλά και διακοσμητικά κεριά εμπλουτίζοντας έτσι τη γκάμα μας. 

Με τα χρόνια η αγάπη, η εμπειρία και οι γνώσεις δεν σταματούν να μεγαλώνουν ενώ παράλληλα διατηρούμε τον ίδιο σεβασμό στις παραδοσιακές αρχές και αξίες στην καλλιέργεια μελισσοκομίας. Η παράδοση και η τεχνογνωσία σε αγαστή συνεργασία καθώς και η προσωπική δέσμευση για υψηλής ποιότητας προϊόντα δημιουργούν ένα μελισσοκομικό εργαστήριο πρότυπο στον χώρο της μελισσοκομίας, με υψηλή αίσθηση ευθύνης τόσο απέναντι στον καταναλωτή και το τελικό προϊόν, όσο και απέναντι στην φύση.

 

Είμαστε σίγουροι για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας και σκοπός μας είναι αφού τα δοκιμάσετε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη των καταναλωτών, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, παρέχοντας σας προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Όραμα και στόχος μας είναι τα προϊόντα της Κύθνου να γίνουν ευρέως γνωστά σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο.