6974043978,6979762052 Κύθνος, Κυκλάδων info@melissenia.gr

 


Η ΜΕΛΙΣΣΕΝΙΑ
Μελισσοκομικό Εργαστήριο Κύθνος

Το μέλι σαν τροφή του ανθρώπου είναι από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και υγιεινότερα τρόφιμα. Δίνει ενέργεια στους μυς, διαύγεια στο μυαλό, απολυμαίνει και ρυθμίζει το πεπτικό σύστημα. Η τακτική χρήση του δίνει σφρίγος στον οργανισμό και συντελεί στην παράταση της ζωής.

Η Κύθνος ή απλά τα Θερμιά είναι προικισμένα με άφθονο θυμάρι το οποίο εκμεταλλεύονται στο έπακρο οι μέλισσες. Έτσι ο κάθε Θερμιώτης και επισκέπτης του νησιού μπορεί να απολαύσει το θυμαρίσιο μέλι.

Η Μελισσένια είναι το πρώτο μελισσοκομικό εργαστήριο στην Κύθνο που ασχολείται με την παραγωγή, την τυποποίηση και την επεξεργασία μελιού. Διαθέτει πρότυπα HACCP και τηρεί αυστηρούς κανόνες υγιεινής.  

ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ ΚΥΘΝΟΥ

ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ ΚΥΘΝΟΥ

Έντονα αρωματικό μέλι, εξαιρετικά ευχάριστο στην γεύση με ανοιχτόχρωμη λαμπερή εμφάνιση κατατάσσεται στις καλύτερες ποιότητες μελιού που υπάρχουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΛΕΜΟΝΙ

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΛΕΜΟΝΙ

Παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά του τόπου μας όπως λεμόνι, νεράντζι, περγαμόντο, πορτοκάλι και πολλά ακόμα που σίγουρα θα σας γλυκάνουν και θα σας ξετρελάνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΣΤΕΛΙ ΚΥΘΝΟΥ

ΠΑΣΤΕΛΙ ΚΥΘΝΟΥ

Εκπληκτικό παραδοσιακό χειροποίητο παστέλι Κύθνου από θυμαρίσιο μέλι άριστης ποιότητας και σουσάμι, που σίγουρα μπορεί να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με την γεύση του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΚΕΡ ΚΥΘΝΟΥ

ΛΙΚΕΡ ΚΥΘΝΟΥ

Λικέρ Κύθνου απόσταγμα θυμαριού με μέλι. Εξαιρετικό και ξεχωριστό σε γεύση και μοναδικό σε άρωμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ

ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ

Παραδοσιακά μελισσοκέρια Κύθνου και πολλές ακόμα μοναδικές δημιουργίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

Στο μελισσοκομικό εργαστήριο μας στην Κύθνο παράγουμε με αγάπη και απόλυτη υπευθυνότητα θυμαρίσιο μέλι και διάφορα μελισσοκομικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ